Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Iroda Budapest, Újpest.

A Perjés Könyvelő Bt. teljes mértékben elkötelezett abban, hogy közel negyed évszázados tapasztalatait átadva biztosítsa az Ön könyvelőirodájának sikereit egy hosszú távú kapcsolat kialakításával.

Megnézem
Image

MIÉRT 3P a hálózat elnevezése?

Azért, mert ebben a franchaise rendszerben a partnerek kapcsolata 3 partneri szinten alapul:
1. partner: az ÜGYFÉL, aki megrendelőként egy 3P tagirodánál mindenkor biztonságosan, megfelelő garanciákkal könyveltethet.
2. partner: a 3P könyvelőhálózat azonos jogú, független partnere, amely csatlakozott a hálózathoz és teljesíti a franchaise szerződés feltételrendszerét.
3. partner: a franchaise rendszergazda - Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. - amely partnereinek a (részben közös, de saját irányításában mégis önálló) franchaise rendszer keretében hajlandó átadni eddigi összes ismeretét, elveit és megoldásait (know-how), amelyekkel egy könyvelői vállalkozás a Perjés Könyvelőirodához hasonlóan mindenkor nyereségesen működtethető.

Image

KÖNYVELŐKNEK

Miért csatlakozzon ehhez a franchise hálózathoz? A franchise-ban az átvevő nemcsak egy logót és egységes arculatot vesz át, hanem a rendszergazda kidolgozott üzleti modelljét, tapasztalatát, tudását, valamint hírnevét. Ez az Ön könyvelő vállalkozásának biztonságos növekedést, valódi garanciát jelent. Érdekli? Katt ide!!

Image

KÖNYVELŐK ÜGYFELEINEK

Miért érdemes egy 3P könyvelőhálózat partnerirodájánál könyveltetni? Mert a mi több, mint 20 éve sikeres koncepciónkat nem csak egy vállalkozás tudja megvalósítani, hanem számos könyvelő vállalkozás el tudja sajátítani. Így Ön biztos lehet abban, hogy bármely 3P könyvelőirodában ugyanazt a biztonságos könyvelői szolgáltatást kapja!