Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Iroda Budapest, Újpest.


Könyvelés - bérszámfejtés - tanácsadás - adóhatósági képviselet - 1996-óta.
Egyéni vállalkozás, Bt., Kft. NAV-álló könyvelése 100% garanciával!

Megnézem
Image

Történetünk:

Cégünk családi vállalkozásként 1996-ban, Újpesten alakult. Klasszikus könyvelési és adózási feladatokat vállaltunk egyéni vállalkozók, cégek és non-profit szervezetek részére.
Széles gazdasági szektor-palettáról szereztünk adózási, adóellenőrzési és könyvelési tapasztalatokat. Ügyfeleink között szerepel(t) újságíró, nyomda, utazási iroda, oktató társaság, pénzváltó, cukrászda, építőanyag-kereskedés, étterem, lakatos, régiségbolt, ingatlanügynökség, bőrdíszműves, szoftver-fejlesztő, tárhely szolgáltató, tolmács, számítógép-kereskedő, fogorvosi cég, de mindet felsorolni sok lenne.
A Perjés Könyvelő Bt. teljes mértékben elkötelezett abban, hogy több, mint negyed évszázados tapasztalatait felhasználva biztosítsa az Ön vállalkozásának sikerét egy hosszú távú, biztonságos kapcsolat kialakításával.

Image

Nálunk az adószámítás nem a bevallás kitöltésével, hanem már a számlák átvételével kezdődik!

A "forradalmi" áttörés 2006 elején következett be. Felismertük, hogy már nem elég "csak" könyvelni, és pontosan bevallani, mivel az egyre növekvő adóteher egyre több előrelátást követel meg minden gazdálkodó szervezettől.
Ezen felismerés birtokában alkottuk meg a HATÉKONY ADMINISZTRÁCIÓS PROJEKT (HAP) elnevezésű rendszerünket, mely nem csak a hagyományos értelemben vett könyvelést, hanem a könyvelésből kinyert adatok alapján képzett információ előrevetítését, annak hatékony felhasználását is magában foglalja.

Image

Nyilvános cégadatok:

Cégnév: Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt.
Alapítás időpontja: 1996. január 01.
Székhely: 1047 Budapest, Attila utca 53.
Adószám: 28647719-1-41
Cégjegyzék szám: 01-06-511066
Főtevékenység: TEAOR 6920 (Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység)
Egyéb tevékenység: TEAOR 7022 (Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás)
Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva megtekintheti!