Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Iroda Budapest, Újpest.

Könyvelés - bérszámfejtés - tanácsadás - adóhatósági képviselet - 100% garanciával!
Tisztelt Érdeklődő! Elértük munkakapacításunk végső határát, így legnagyobb sajnálatunkra jelenleg nem áll módunkban új ügyfeleket vállalni.

Megnézem
Image

Miért éppen lecsó?

Mert ahogy a lecsóban mindenféle jó dolog van, azt gondoltuk, hogy ezen a lapon is sokféle információ megfér egymással, amit tematizált oldalainkon nem akartunk feltüntetni, hiszen nem kapcsolódik feltétlenül azok témáihoz.

Image

Érdekli, hogy kiket, vagy mely tevékenységeket fogja idén kiemelten ellenőrizni az adóhivatal?

Érdeli, hogy Ön, vagy vállalkozása bekerül-e a "kiválasztottak" körébe és mekkora eséllyel? Érdekli, mire figyel a NAV 2019-ben? Nézze meg a hivatalos adótraffipax előrejelzést!
Ide kattintva elérheti!

Image

Adatvédelem és 100% garanciavállalás

Megbízható szolgáltatásokat tartalmazó széles körű portfóliónk rugalmas lehetőségeket kínál az Ön vállalkozásával kapcsolatos igényeinek való megfelelés érdekében. A munkánkra szerződésben kikötött teljes körű garanciavállalás, a „Bírság elleni védelem” révén vállalkozása és annak könyvelésre átadott adatai védve vannak, adóbevallásait, számláit és más dokumentumait pedig soha eddig nem tapasztalt mértékű biztonságban tudhatja. Közzétett könyvelési áraink rögzített költségű megoldást kínálnak, melynek alkalmazásával Ön egyszerűen előre tervezheti adminisztrációs költségeit és megszabadulhat a más, áraikat nyilvánosan nem közlő könyvelőknél sajnos sokszor előforduló „váratlanul felmerült” könyvelési költségek okozta kellemetlenségektől. Nézze meg évek óta változatlan, senki elől nem titkolt árainkat, kattintson a menüben lévő "Árak" menüpontra