Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Iroda Budapest, Újpest.

Könyvelés - bérszámfejtés - tanácsadás - adóhatósági képviselet - 100% garanciával!
Tisztelt Érdeklődő! Elértük munkakapacításunk végső határát, így legnagyobb sajnálatunkra jelenleg nem áll módunkban új ügyfeleket vállalni.

Megnézem
Image

Történetünk:

Cégünk családi vállalkozásként 1996-ban, Újpesten alakult. Klasszikus könyvelési és adózási feladatokat vállaltunk egyéni vállalkozók, cégek és non-profit szervezetek részére.
Széles gazdasági szektor-palettáról szereztünk adózási, adóellenőrzési és könyvelési tapasztalatokat. Ügyfeleink között szerepel(t) újságíró, biztosítási ügynök, nyomda, utazási iroda, oktató társaság, szállásközvetítő, pénzváltó, cukrászda, építőanyag-kereskedés, étterem, lakatos, régiségbolt, ingatlanügynökség, bőrdíszműves, szoftver-fejlesztő, tárhely szolgáltató, gépjármű-kereskedő, egészségügyi-, tolmács-, számítógép-kereskedő, fogorvosi cég, de számos egyéni vállalkozó és non-profit alapítvány, valamint egyesület is.
Újabban belekezdünk egy franchaise hálózat szervezésébe, erről többet a "Könyvelőknek" menüpontban talál.

Image

Nálunk az adószámítás nem a bevallás kitöltésével, hanem már a számlák átvételével kezdődik!

A forradalmi áttörés 2006 elején következett be. Felismertük, hogy már nem elég "csak" könyvelni, és pontosan bevallani, mivel az egyre növekvő adóteher egyre több előrelátást követel meg minden gazdálkodó szervezettől.
Ezen felismerés birtokában alkottuk meg a HATÉKONY ADMINISZTRÁCIÓS PROJEKT elnevezésű rendszerünket, mely nem csak a hagyományos értelemben vett könyvelést, hanem a könyvelésből kinyert adatok alapján képzett információ előrevetítését, annak hatékony felhasználását is magában foglalja.

Image

Nyilvános cégadatok:

Cégnév: Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt.
Alapítás időpontja: 1996. január 01.
Székhely: 1047 Budapest, Attila utca 53.
Adószám: 28647719-1-41
Cégjegyzék szám: 01-06-511066
Főtevékenység: TEAOR 6920 (Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység)
Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva megtekintheti!